MIP iz Nove Gorice opet bez kupca

Bez autora
Feb 20 2014

Stečajni upravitelj slovenske kompanije MIP Miroslav Benedejčić nije ni u jučerašnjem šestom poklušaju uspio prodati nekadašnjeg primorskog kralja mesa za 12 milijuna eura, ili za trećinu procijenjene vrijednosti. Na aukciji se nije nit ko pojavio. Mipov pogon u Kromberku i tamošnja maloprodana trgovina su ponovo privukli neke znatiželjniike, iz Azerbejdžana, Rusije, Turske, Engleske i Italije, ali nisu uvjerili nikoga. Podsjetimo, ujesen 2012. turska kompanija Etcii unajmila je proizvodne pogone MIP-a. Oni su radili prije svega u klaonici i na iskoštavanju i obradi mesa koje je namijenjeno samo za tursko tržište.

MIP iz Nove Gorice opet bez kupcaStečajni upravitelj slovenske kompanije MIP Miroslav Benedejčić nije ni u jučerašnjem šestom poklušaju uspio prodati nekadašnjeg primorskog kralja mesa za 12 milijuna eura, ili za trećinu procijenjene vrijednosti.

Na aukciji se nije nit ko pojavio. Mipov pogon u Kromberku i tamošnja maloprodana trgovina su ponovo privukli neke znatiželjniike, iz Azerbejdžana, Rusije, Turske, Engleske i Italije, ali nisu uvjerili nikoga.

Podsjetimo, ujesen 2012. turska kompanija Etcii unajmila je proizvodne pogone MIP-a. Oni su radili prije svega u klaonici i na iskoštavanju i obradi mesa koje je namijenjeno samo za tursko tržište.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik